top of page

Mitä tarjoamme

Keskeinen palvelumme on tarjota mahdollisuus avoimeen keskusteluun ja vuoropuheluun ilman sitovia ehtoja. Uskomme, että ihmisillä pitäisi olla mahdollisuus puhua ja jakaa tunteitaan ilman pelkoa tai paineita.

Olemme sitoutuneita luomaan turvallisen ja inklusiivisen tilan nuorille. Paikoissa, joissa nuorille ei ole tarpeeksi tukea, olemme päättäneet tehdä muutoksen. Tavoitteenamme on tarjota nuorille mahdollisuus tavata toisiaan, kehittyä ja ilmaista itseään myönteisessä ja tukevassa ympäristössä.

Olemme omistautunut tiimi, joka etsii aktiivisesti ja luo tiloja nuorille. Työmme perustuu vakaumukseen siitä, että jokainen nuori ansaitsee paikan, jossa hän voi tutkia omia kiinnostuksen kohteitaan, rakentaa yhteisöä ja tuntea itsensä tervetulleeksi. Tarjoamalla nämä tilat toivomme innostavamme kasvua, oppimista ja myönteistä muutosta.

Emme kuitenkaan voi tehdä sitä ilman apuanne. Jos tiedät paikan, joka voisi toimia nuorten tilana, tai jos haluat tukea toimintaamme muilla tavoin, olemme kiitollisia osallistumisestasi. Yhdessä voimme luoda mahdollisuuksia ja paremman tulevaisuuden nuorillemme.

Työskennellään yhdessä tehdäksemme todellisen eron nuorten elämässä ja yhteisöissä, joissa tuki on puutteellista.

Olethan yhteydessä, jos sinulla on kysymyksiä tai haluat osallistua.

Kiitos, että olet mukana tukemassa nuoriamme tällä matkalla.

"Kaikki.fi" haluaa tarjota nuorille mahdollisuuden työskennellä. Tavoitteenamme on tarjota nuorille mahdollisuus hankkia arvokasta työkokemusta ja rakentaa tulevaisuuttaan. Olemme omistautuneita tukemaan heitä heidän ensimmäisissä askelissaan työelämässä.

"Verkkokaupassamme tarjoamme joukon tuotteita, jotka on lahjoitettu anteliaasti meille. Ostamalla tuotteita verkkokaupastamme tuet toimintaamme ympäri Suomea!

bottom of page